حبوبات

خانواده حبوبات عمده در اهواز که در دنیا شناخته شده اند با لوبیا، ذرت، عدس، لوبیا و نخود نشان داده می شوند، زیرا حاوی مقدار زیادی پروتئین و مواد معدنی غذایی هستند که از نظر فواید با گوشت برابری می کنند. حبوبات گوشت فقرا هستند، پس با فواید و نکات خرید و نگهداری آن آشنا شوید…
فواید حبوبات، اطلاعاتی در مورد خانواده حبوبات، فواید حبوبات برای بدن انسان
اطلاعات مربوط به خانواده حبوبات:

نخود فرنگی؛
یکی از سبزیجات مورد علاقه مصرف کننده. دانه های آن را به صورت پخته یا نگهداری شده در قوطی می خورند و یا دانه های خشک آن را می خورند. گونه ای به نام نخود قندی وجود دارد که غلاف سبز آن خورده می شود که برای بدن مفید و محرک است و 30 درصد پروتئین و 60 درصد کربوهیدرات دارد.

دانشمندان آکادمی علوم آمریکا دریافته اند که نخود فرنگی حاوی ماده ای است که باروری زنان را مختل می کند، بنابراین به زنان توصیه می کنند مصرف خود را کاهش دهند. در مصر به نخود و در شام به نخود معروف است و حاوی مقدار مناسبی ویتامین C و سطح متوسطی از ویتامین های B3، B2، B1 است و سرشار از مواد مغذی ضروری مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم است. گوگرد و آهن، اما برای افراد مبتلا به دیابت، روده و اختلالات گوارشی توصیه می شود از خوردن آن جلوگیری شود.از افراد چاق خودداری کنید.

لوبیا
لوبیا برای به دست آوردن غلاف سبز خود کاشته می شود و سرشار از ویتامین های A، B و C است و نسبت خوبی از کلسیم و فسفر دارد و همچنین سرشار از کلروفیل است. لوبیا خشک حاوی پروتئین، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم است. مشخص شد که رگ های لوبیا سبز حاوی ماده ای به نام (اینوزیت) است که ماده ای تقویت کننده قلب است، بنابراین پزشکان تایید کردند که دم کرده رگ های تازه باعث تحریک و تقویت قلب می شود و از آن 70 تا 120 امتیاز چهار بار در روز حبوبات غذای خوبی برای بیماران است چون سلول های خونی را تجدید می کند آرام بخش اعصاب و ادرار آور و مقوی کبد و لوزالمعده است و در موارد نقاهت و کندی رشد و برای درمان آلبومین و دیابت لوبیا خشک از نظر کربوهیدرات بسیار غنی بوده و به راحتی هضم می شود

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *