بادام زمینی پنیری تنها 4 درصد از کل تولید بادام زمینی در ایالات متحده را تشکیل می دهد آنها به راحتی قابل تشخیص هستند، زیرا کوچکترین انواع هستند و پوست قهوه ای مایل به قرمز دارند.
آیا می دانستید که چهار نوع مختلف بادام زمینی وجود دارد؟ در این مقاله با انواع مختلف این حبوبات بیشتر آشنا شوید!
همه بادام زمینی ها از یک گیاه منشاء می گیرند و از این رو ساختار ژنتیکی آنها تقریباً مشابه بادام زمینی مربوط به بیش از 10000 سال پیش است.
با این حال چهار واریته متفاوتی که امروزه داریم، نتیجه پرورش طبیعی و انتخابی است بادام زمینی بیشتر در جنوب و جنوب شرقی ایالات متحده رشد می کند و انواع مختلف آن: رانر، ویرجینیا، اسپانیایی و والنسیا همه ویژگی های متفاوتی دارند.
دونده ها رایج ترین نوع بادام زمینی هستند که در ایالات متحده تولید می شوند و حدود 80 درصد از کل بادام زمینی ها را تشکیل می دهند.
آنها در بین تولید کنندگان محبوب هستند زیرا خوشمزه هستند، برای برشته کردن عالی هستند و عملکرد بالایی دارند.
دوندگان یکنواخت و متوسط هستند 54 درصد از تولید رانرها برای تهیه کره بادام زمینی استفاده می شود.
دونده ها در تگزاس، جورجیا، آلاباما، فلوریدا و اوکلاهاما رشد می کنند زیرا این مناطق دارای خاک شنی، متخلخل و آب و هوای گرم مناسب برای رشد خود هستند.
ویرجینیاها بزرگترین گونه بادام زمینی در این منطقه هستند به دلیل اندازه بزرگ آنها برای برشته کردن و نمک زدن داخل پوسته مناسب هستند.
آنها همچنین از نظر بصری در بین بقیه بهترین هستند. از این رو، این آجیل ها معمولاً به عنوان میان وعده مصرف می شوند و به جای اینکه له شوند و برای تهیه کره بادام زمینی استفاده شوند، «آجیل کوکتل» نیز نامیده می شوند.
ویرجینیاها عمدتاً در تگزاس، ویرجینیای جنوب شرقی و کارولینای شمال شرقی رشد می کنند در سال های اخیر، آنها همچنین در فلوریدا و جورجیا و بیشتر در غرب در اوکلاهما و نیومکزیکو رشد می کنند.
آنها معمولاً برای تهیه آب نبات بادام زمینی، کره بادام زمینی و روغن بادام زمینی استفاده می شوند زیرا دارای محتوای روغن بالایی هستند که معمولاً برای طعم بادام زمینی غنی و آجیلی استخراج می شود.
بادام زمینی اسپانیایی عمدتا در اوکلاهاما و تگزاس کشت می شود.
بدون دیدگاه