گاما و همکاران مشخص شد که تفاوت معنیداری در میزان آلومینیوم، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی و سدیم در بین مارکهای مغز بادام بو داده وجود ندارد اما میزان پروتئین، پتاسیم، مس، بور، گوگرد و منگنز بهطور معنیداری متفاوت است.
پیسکوپو و همکاران تأثیر زمان برداشت (ابتدا و پایان مرداد) بر میزان اسیدهای چرب و مواد معدنی ارقام مختلف بادام را مورد بررسی قرار دادند.
در طول رسیدن، افزایش محتوای چربی و اسیدی مشاهده شد و بالاترین ارزش غذایی را نشان داد کازانتزیس و همکاران اثر زمان برداشت و شرایط نگهداری را بر روی دو رقم بادام مورد مطالعه قرار دادند.
آنها به این نتیجه رسیدند که بادام های زود برداشت رطوبت بالاتر، کیفیت روغن بهتر و محتوای قند کمتری نسبت به بادام های دیر برداشت دارند.
بنابراین کیفیت بالاتری دارند اما شیرینی کمتری دارند. سامو و همکاران همچنین تأثیر زمان برداشت و رقم را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که زمان برداشت باعث افزایش محتوای لیپید و کاهش محتوای کربوهیدرات ها و پروتئین می شود.
بادام حتی در هنگام مقایسه انواع مختلف، سال تولید و مناطق رشد، مشخصات کلی مواد مغذی مشابهی دارد.
علاوه بر این، یادا و همکاران به این نتیجه رسیدند که تفاوت در میانگین پروتئین، کل لیپیدها، اسیدهای چرب و فیبر غذایی کمتر از 1.2 برابر در بین هفت نوع مختلف بادام مورد مطالعه بود. بیشترین تفاوت در بین ارقام برای ریبوفلاوین مشاهده شد.
پروتئین بادام دارای محتوای آرژنین بالا (جدول 5) و قابلیت هضم خوب است تقریباً 50 درصد از وزن بادام را چربی تشکیل می دهد که عمدتاً MUFA است که با کاهش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL-c) مرتبط است.
بنابراین، بادام با فوایدی برای سلامت قلب و عروق و بیماری های مرتبط با چاقی همراه است از سوی دیگر، آنها ممکن است برای افراد بالقوه آلرژیک خطر ایجاد کنند. در مطالعه ای که توسط Yada و همکاران انجام شد.
همچنین، برداشت دیرهنگام فعالیت آنتی اکسیدانی را افزایش داد، که نشان می دهد ترکیبات آنتی اکسیدانی در مراحل پایانی رسیدن ایجاد می شوند.
بدون دیدگاه