تشک

انسان‌ها معمولاً حدود یک سوم از عمر خود را در خواب می‌گذرانند، حتی اگر این افراد را قادر می‌سازد تا از دو سوم باقیمانده روز به طور رضایت‌بخشی بهره‌برداری کنند، تنها در صورتی که خواب بدون اختلال یا وقفه باشد. در سال‌های گذشته، تعداد فزاینده‌ای از افراد از اختلالات خواب شکایت کرده‌اند.

اگرچه مدت زمان خواب مطلوب بین 7 تا 8 ساعت در روز است، اما تاکید شده است که کاهش ساعات خواب به دلیل عادات کاری یا تغییرات کلی در سبک زندگی رخ داده است. کاهش ساعات خواب یا کیفیت خواب به طور اجتناب ناپذیری بر سلامت افراد و همچنین بر کیفیت زندگی و خلق و خوی تأثیرات منفی دارد.

اگرچه مطالعات متعددی اهمیت تشک سنتی یک نفره را برای کیفیت خواب تصدیق کرده اند، اما هیچ توافق مشترکی در مورد طراحی بهینه تشک برای کاهش یا جلوگیری از درد گردن یا کمردرد وجود ندارد. اثرات مضر بر سلامت ما را بر آن داشت تا تجزیه و تحلیل کنیم که کدام تشک می تواند به عنوان راه حلی برای این مشکلات عمل کند.

به نظر می رسد سفتی تشک نقش اصلی را ایفا می کند زیرا مطالعات مختلف نشان می دهد که سطوح متوسط سفت ممکن است به طور موثر درد را در افرادی که از کمردرد شکایت دارند کاهش دهد.

تعداد فزاینده‌ای از شرکت‌ها تشک‌های خود را تبلیغ می‌کنند و ادعا می‌کنند که در نتیجه ممکن است بتوانند کیفیت خواب و کیفیت زندگی را بهبود بخشند و وانمود می‌کنند که تشک‌هایشان «تشک‌های ارتوپدی» با خواص درمانی هستند.

با این حال، چنین ادعاهایی با شواهد کافی پشتیبانی نمی شوند.چندین مطالعه در ادبیات با هدف ارزیابی اینکه کدام تشک می تواند بهترین تشک برای جلوگیری از کمردرد و بهبود خواب و کیفیت زندگی باشد، انجام شده است.

با این حال، فقدان یافته های یکسان نشان می دهد که تحقیقات بیشتر در مورد این موضوع ضروری است. بنابراین، هدف این بررسی ارزیابی مطالعات موجود است تا بفهمیم کدام تشک می‌تواند به طور موثر کمردرد را کاهش دهد یا از شروع آن جلوگیری کند.

به این ترتیب، متخصصان مراقبت های بهداشتی قادر خواهند بود نوع صحیح تشک را برای محدود کردن یا اجتناب از علائم کمردرد به بیماران توصیه کنند و از این طریق مزایایی از نظر کیفیت زندگی برای آنها فراهم کنند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *