نمک

نمک دریا در طب اسلامی در ساخت مواد آرایشی مانند: ضد تعریق ها و دئودورانت ها به دلیل توانایی آن در حذف سموم از پوست و در عین حال لایه برداری، افزایش گردش خون و تامین مواد مغذی پوست استفاده می شود.

حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید برای سلامتی است، مانند: سدیم، آهن، فسفر، مس، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و غیره. شستشو و غرغره منظم با آب ولرم دریا ممکن است به تسکین زخم‌های دهان، خونریزی لثه، زخم‌ها و گلو درد کمک کند و ممکن است حاوی فلوراید باشد که برای ارتقای سلامت دندان‌ها، محافظت از آنها در برابر آسیب اسیدی و جلوگیری از ایجاد پوسیدگی مفید است.

با شستن بینی با نمک دریا که به تسکین حملات آسم کمک می کند و ریه ها را از خلط و خلط پاک می کند با حمام کردن با آبی که قبل از خواب نمک به آن اضافه می شود، به تنظیم خواب کمک می کند، زیرا باعث خواب عمیق می شود.

آسیب به نمک دریا علیرغم فواید فراوان نمک دریا، مصرف آن در مواد غذایی به مقدار زیاد و ناسالم ممکن است مضر باشد، زیرا نسبت سدیم در بدن را افزایش می دهد و به سلامتی آسیب می رساند، بنابراین اگر از آن استفاده شود.

در رژیم غذایی باید به مصرف نمک به میزان صحیح توجه کنید.نمک در رژیم غذایی آنها برای حفظ سلامتی و اینکه مقدار اضافه شده بیشتر از نصف نمک معمولی غذا نباشد، به طوری که مصرف عنصر سدیم در مجموع از 2400 میلی گرم در روز تجاوز نمی کند، علاوه بر این، افراد مبتلا به بیماری کلیوی و فشار خون بالا ممکن است نیاز داشته باشند نارسایی خون و قلب نشان می دهد که آنها به ویژه مراقب مصرف نمک دریا و سایر نمک ها باشند.

علاوه بر 34 ماده معدنی کمیاب، حاوی درصد بیشتری منیزیم نسبت به سایر نمک های دریایی است. نمک هیمالیا: نمک دریای هیمالیا صورتی رنگ، غنی از آهن است و می تواند حاوی 84 ماده معدنی باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *