پیاز سفید اصفهان بهاره واقعی در واقع کاملاً با پیازچه متفاوت است هر دو شکل کلی یکسانی دارند با رویه سبز و پایه سفید، اما در پیازهای بهاره، پایه به شکل یک پیاز مینیاتوری در می آید.
قسمت های سفید و سبز روشن تره فرنگی کاملاً متنوع هستند می توانید از آنها به عنوان طعم دهنده غذاهای مختلف استفاده کنید یا به تنهایی آنها را به عنوان سبزی سرو کنید.
با این حال، یکی از مواردی که هنگام تهیه تره فرنگی باید به آن توجه کنید این است که هنگام خرید تره فرنگی معمولاً پر از خاک می شود، که اگر به درستی تمیز نشود، منجر به تجربه ناخوشایندی از خوردن می شود.
راهنمای ما در مورد نحوه تمیز کردن تره فرنگی را بخوانید تا مطمئن شوید که در واقع ماسه ای سرو نمی کنید.
ممکن است فکر کنید پیاز بهاره همان پیازچه است، و تا حدودی درست میگویید: در برخی کشورها، پیازچه را اغلب پیاز بهار مینامند.
تقریباً می توانید آنها را ترکیبی بین پیاز معمولی و پیازچه در نظر بگیرید آنها نام خود را به این دلیل گرفتند که به طور سنتی در بهار برداشت می شوند.
قسمت سبز پیاز معمولا طعم تندتری نسبت به قسمت معادل پیازچه دارد. انتهای لامپ، برعکس، طعم شیرینی دارد، به خصوص زمانی که پخته شود.
میتوانید آن را خرد کرده و به هر شکلی که از پیاز زرد معمولی استفاده میکنید، استفاده کنید اما اگر میخواهید ویژگیهای پیاز بهاره را برجسته کنید، سعی کنید آنها را روی گریل بریزید.
این دستور پیاز کبابی با رومسکو یک روش سنتی و خوشمزه برای جشن گرفتن این ماده است.
موسیر دقیقاً پیاز نیست اما طبق Bon Appétit، آنها در یک خانواده هستند طعم آنها شبیه پیاز است و می توان از آنها به عنوان جایگزین در اکثر دستور العمل ها استفاده کرد.
اگرچه طعم خاص خود را به مهمانی می آورند آنها بسیار شبیه پیازهای قرمز کوچک به نظر می رسند اگرچه شکل آنها کمی متفاوت است و به شکلی که بیشتر شبیه سیر است، در کنار هم قرار می گیرند.
بدون دیدگاه