کشمش تیزابی همدان که چیزی جز انگور خشک شده در آفتاب یا روش صنعتی دیگر نیست، غذای اصیلی است که معمولاً در انواع غذاها از آن استفاده می کنیم. در مورد خواص، فواید و نحوه استفاده از آن در آشپزخانه به شما می گوییم.
کشمش، مانند سایر میوه های خشک یا کم آب، محتوای آب کمی دارد و بسیاری از مواد مغذی موجود در میوه های تازه را غلیظ می کند.
بنابراین، کشمش منبع خوبی از فیبر و کربوهیدرات است که بسیاری از آنها قند طبیعی هستند.
علاوه بر این، آنها مواد معدنی مختلفی را ارائه می دهند که در میان آنها کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم برجسته است و همچنین دارای حداقل ویتامین C است.
اگر چه آنها غذاهای غنی از قندهای طبیعی هستند، اما با بخش زیادی از فیبر نامحلول همراه هستند که هضم آنها را کند می کند و بنابراین دارای شاخص گلیسمی پایین تا متوسط هستند، همانطور که در مطالعه منتشر شده در Nutrition Research نشان داده است.
به همین ترتیب، آنها دارای ترکیبات فنلی به نسبت زیادی هستند که در میان آنها فلاونوئیدهایی که علاوه بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کشمش، خاصیت ضدالتهابی به کشمش می دهند برجسته است، همانطور که در تحقیقات منتشر شده در سال 2000 نشان داده شده است که برتر از کشمش طلایی است.
کشمش به دلیل غنی بودن از کربوهیدرات ها و فیبر و همچنین آهن و پتاسیم می تواند به رژیم غذایی ورزشکاران کمک شایانی کند، به خصوص زمانی که به دنبال افزایش انرژی با کیفیت به بدن هستند.
همچنین از آنجایی که کشمش در درجه اول دارای فیبر نامحلول است، می تواند انتقال روده را تسریع کند و مانند سایر میوه های خشک مفید باشد.
آنها همچنین می توانند بدون استفاده از شیرینی ها، شیرینی ها یا سایر منابع قندهای رایگان که باید در رژیم غذایی آنها را کاهش دهیم، به آرام کردن میل به شیرینی به روشی سالم کمک کنند.
به همین دلیل، همانطور که دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند، کشمش می تواند برای تغذیه سالم، کاهش قند در رژیم غذایی معمول و کاهش وزن در عین محافظت از بدن مفید باشد.
بدون دیدگاه